Site Overlay

Tuniakový wrap

Rýchle jedlo vhodné na olovrant a rovnako aj na večeru.

Na wrapu je najlepšie to, že si ho každý môže pripraviť podľa vlastnej chuti.  Je možné ho hocijako kombinovať a pripraviť ho s uhorkou, paradajkou, cibuľou, šalátom, rukolou, avokádom atď. 
Recept na kurací wrap nájdete tu.
 

Čas prípravy: 15
Náročnosť: nízka
Počet porcií: 4

Ingrediencie:
  • 2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji  
  • 4 ks tortilly
  • šalát (mix)
  • tatárska omáčka
  • maslo
  • citrónová šťava
Postup prípravy:
  1. Tuniak precedíme a necháme z neho odkvapkať prebytočný olej.
  2. Na panvici rozpustíme 1 čj masla a zohrejeme tortillu z vnútornej strany.
  3. Teplú tortillu preložíme na tanier a začneme ju plniť.
  4. Najprv ju potrieme podľa chuti tatárskou omáčkou, pridáme šalát, kúsky tuniaka a dochutíme kvapkami citrónovej šťavy.
  5. Tortilly opatrne zrolujeme tak, aby obsah ostal vo vnútri. 
  6. Prerežeme diagonále a podávame.

Dobrú chuť.

1 thought on “Tuniakový wrap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *