Rýchle jedlo vhodné na olovrant a rovnako aj na večeru.
Na wrapu je najlepšie to, že si ho každý môže pripraviť podľa vlastnej chuti. Je možné ho hocijako kombinovať a pripraviť ho s uhorkou, paradajkou, cibuľou, šalátom, rukolou, avokádom atď.
Recept na kurací wrap nájdete tu.
Recept na kurací wrap nájdete tu.
Čas prípravy: 15
Náročnosť: nízka
Počet porcií: 4
Ingrediencie:
- 2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji
- 4 ks tortilly
- šalát (mix)
- tatárska omáčka
- maslo
- citrónová šťava
Postup prípravy:
- Tuniak precedíme a necháme z neho odkvapkať prebytočný olej.
- Na panvici rozpustíme 1 čj masla a zohrejeme tortillu z vnútornej strany.
- Teplú tortillu preložíme na tanier a začneme ju plniť.
- Najprv ju potrieme podľa chuti tatárskou omáčkou, pridáme šalát, kúsky tuniaka a dochutíme kvapkami citrónovej šťavy.
- Tortilly opatrne zrolujeme tak, aby obsah ostal vo vnútri.
- Prerežeme diagonále a podávame.
Dobrú chuť.
1 thought on “Tuniakový wrap”
Comments are closed.