Granadírsky pochod, ktorý chutí presne ako od mamky.
Túto pochúťku môžeme spraviť viacerými spôsobmi. Pre mňa je tento spôsob ten najjednoduchší.
Čas prípravy: 40 min Náročnosť: nízka Počet porcií: 2
Ingrediencie:
1 ks cibule strednej veľkosti
2 ks zemiakov strednej veľkosti
200 g fliačky
Soľ
Čierne mleté korenie
Červená mletá paprika
Tuk (olej/masť)
Postup prípravy:
V panvici alebo v hrnci na tuku osmažíme nakrájanú cibuľu.
Keď je cibuľa usmažená, stiahneme panvicu z ohňa a pridáme očistené, nakrájané zemiaky. Pridáme soľ, čierne korenie a mletú papriku. Podlejeme vodou. Zamiešame a vrátime panvicu na oheň. Zemiaky necháme variť.
Medzitým uvaríme fliačky v slanej vode.
Keď sú zemiaky uvarené, rozpučíme ich a pridáme k nim cestoviny.
Podávame s kyslou uhorkou alebo čerstvým uhorkovým šalátom.